Domowa granola, pyszny rosołek z pełnoziarnistymi kluseczkami, lub niezastąpiony sos boloński z czerwoną soczewicą, to tylko nieliczne z jego propozycji, jak w ulubionych potrawach przemycić pełnowartościowe składniki. Szef kuchni Tomasz współpracuje tylko z doświadczonymi kucharzami, tworząc miłą atmosferę w pracy i jednocześnie profesjonalne podejście do zadań.
Całą załogą czuwają nad odpowiednią obróbką technologiczną produktów, skupiając się na pieczeniu, gotowaniu na parze, tak by zachować wartości odżywcze i bogaty smak naszych dań. Wiedzą, że naturalny wywar z włoszczyzny bez kostek rosołowych i ziarenek smaku to najlepsze, co mogą przygotować dla małych brzuszków.Jednak praca szefa kuchni nie kończy się na gotowaniu. Tomasz odpowiedzialny jest za udział w układaniu jadłospisu, zakup i przyjęcie produktów, zarządzanie i atmosferę w pracy, jak i cały proces pakowania, wydawania i transportu posiłków. Jego zespół to osoby nieustannie szukające nowych inspiracji, poszerzające swoją wiedzę, ale również odnoszące sukcesy na konkursach branży gastronomicznej. Spotkanie z nimi również jest możliwe na warsztatach kulinarnych w szkole waszych pociech. O kuchnia, co?